22.8.08

Μα γιατι ειναι παρανομη ???

Η επίσημη απάντηση : Γιατί δεν θα πρέπει να την χρησιμοποιείς.Δεν μπορείς να την χρησιμοποιείς επειδή είναι παράνομη, και είναι παράνομη ώστε να μην μπορείς να την χρησιμοποιείς.Δεν θα πρέπει να την χρησιμοποιήσεις.Είναι παράνομη.Είναι παράνομη οπότε δεν πρέπει να την χρησιμοποιείς.

Η μανιο-καταθλιπτική απάντηση : Δεν θα γίνει ποτέ.Οι άνθρωποι είναι υπερβολικά μη-οργανωμένοι/ηλίθιοι/χωρίς δύναμη.Είναι απλά μάταιο.Δοκίμασε, αλλά μην περιμένεις να φτάσεις πουθενά.Δεν θα μεγάλωνα τις ελπίδες μου.

Η παρανοϊκή-σχιζοφρενική απάντηση : Δεν το ΒΛΕΠΕΙΣ ;!;!;! Οι τύποι στην κορυφή το έχουνε ΡΑΨΕΙ !! Τους ανήκουν τα πάντα.Δεν θα αφήσουν ποτέ να συμβεί.Δεν θα έπρεπε να μιλάω μαζί σου, αλλά άσε με να σου δώσω μια συμβουλή !! Άκου...δεν πρέπει να τα βάζεις μαζί ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΙ ξέρουν τα πάντα.ΑΥΤΟΙ είναι πρακτικά τηλεπαθητικοί, καταλαβαίνεις ; Και ο μόνος τρόπος για να το πετύχεις είναι να γίνεις ένας από ΑΥΤΟΥΣ.Καλύτερα να προσέχεις, αλλιώς ΑΥΤΟΙ θα έρθουν να σε πάρουν μαζί - ΑΥΤΟΙ το κάνουν αυτό, ξέρεις.Είναι όλα μια ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ !!!

Η νευρωτική απάντηση : Μαριχουάνα ; Αμάν !! Δεν το ξέρεις ότι αυτό το πράγμα είναι επικίνδυνο ; Οι άνθρωποι δεν κάνουν νόμους χωρίς κάποιον καλό λόγο, ξέρεις ! Πού άκουσες για την μαριχουάνα ; Περίμενε ! Μην μου πεις, δεν θέλω να ξέρω.Αν κάποιος ήξερε ότι σκέφτεσαι πως πρέπει να είναι νόμιμη - λοιπόν - δεν θα ήθελαν να σου ξαναμιλήσουν ποτέ ! Δεν ξέρεις πως η μαριχούανα προκαλεί αυτό....ή εκείνο.... ή .... ή ....

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Η μαριχουάνα είναι ακόμα παράνομη επειδή αρκετοί άνθρωποι δεν έχουν υψώσει ακόμα μαζί την φωνή τους και να πουν :


" ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟ !


ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΝΟΜΙΜΑ !!!


ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !


ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟ !


ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ !


ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ !


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ;! "


Xωρίς βαθιές ρίζες υποστήριξης, η μαριχουάνα δεν θα είναι ποτέ νόμιμη.Κάθε άτομο που στέκεται υπέρ της αποποινικοποίησης μας κάνει πιο ισχυρούς, και τις φωνές μας πιο δυνατές.

Αν δεν έχετε πιστεί ακόμα για τις χρησιμότητες της κάνναβης διαβάστε περισσότερο.

Αν είσαι μαζί μας, πες το μας ! Πες το σε όλους, αρκεί να μην συλληφθείς.Επίσης να έχεις καλό χόρτο οπότε μια απλή δοκιμή μπορεί να πείσει ένα αγαπημένο πρόσωπο ή φίλο ότι *εσύ* δεν είσαι τρελός - ο υπόλοιπος κόσμος είναι !!